HAE

Syyskuu oli hiukan elokuuta ankeampi säästöjen suhteen. Sain vain kolmen viikon lisät, mutta vastapainona tein hiukan keikkaa lapsenvahtina ja sain sitä kautta kerrytettyä pottia ihan mukavasti. Ja aivan kuten ajattelinkin, pullorahoja, pyöristyksiä ja S-bonuksia tuli vähemmän kuin edeltävässä kuussa.

Toisaalta muutaman kuukauden päästä alkaa näkyä trendiä niissä. Pysyvätkö tällä tasolla vai kasvavatko? Mielelläni näkisin toisaalta, että jokainen noista kolmesta summasta pienenisi, koska se tarkoittaisi sitä, että olisimme käyttäneet vähemmän rahaa ruokakauppaan, juoneet vähemmän pantillisia juomia, sekä käyneet harvemmin kaupassa. Näillä kaikilla olisi mielestäni niin suuria positiivisia vaikutuksia elämäämme, etten murehtisi sitä, etten saa niiden kautta säästöjä omaan projektiini. Se, millä vauhdilla ystäväni makselevat minulle velkojaan, ei vaikuta mielialaani negatiivisesti, vaan jokainen kerta, kun he pystyvät nipistämään edes jotakin maksaakseen minulle, olen tyytyväinen. Käytän heitä omalla kieroutuneella tavallani “piilosäästöpossuina”. Eli lainaan aina omalta käyttötililtäni ja sitten kun on maksun aika, käsittelen sitä kuin ylimääräistä tuloa, jonka siirrän suoraan säästöön.

Syyskuun säästöt kategorioittain:

S-bonukset 7,78
Pyöristys 10,88
Palkasta 725
Pullot 18,95
Velka 50
Lapsenvahti245
Yhteensä1057,61

Vastaa

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*