HAE

Kuka olen?

Kuka olen?

Olen 31-vuotias nainen Pirkanmaalta. Perheeseeni kuuluu lisäkseni aviomies, sekä tyttäreni. Meillä on myös kolmivuotias maatiaiskissa Hilma, joka löytää kyllä tiensä jokaisen sydämeen.

Olen ammatiltani lähihoitaja ja teen työtäni vanhusten parissa. Haluan olla omalta osaltani mahdollistamassa ikäihmisille heidän omannäköistään elämää.

Olen kiinnostunut politiikasta ja uskalsinkin vihdoin hypätä siihen kelkkaan mukaan. Ensi kaudella olen mukana KD:n Tampereen osaston johtokunnan toiminnassa. Minut löytää nyt myös KD:n aluevaaliehdokkaiden joukosta.

Asun tällä hetkellä vielä vuokralla. Muutaman vuoden päästä olisi ajankohtaista ostaa oma koti. Sijainnista en osaa vielä sanoa mitään varmaa, mutta eiköhän sekin aikanaan selkiinny minullekin.

Mielestäni kaikkien tulisi uskaltaa kertoa omista raha-asioistaan ilman häpeää. Haluan myös itse olla osa sitä porukkaa, joka kertoo avoimesti omasta taloudestaan, jotta kaikilla meillä olisi hiukan helpompaa.

Olen kiinnostunut myös itseni kehittämisestä sekä henkisesti että fyysisesti. Salainen unelmani on vielä joskus kilpailla Suomen vahvin nainen- kilpailussa.

Erityisen kiinnostunut olen unen ja ravinnon merkityksestä ihmisen terveyteen.